Despre Noi

Ne dorim să oferim o experiență plăcută pacienților ce ne calcă pragul, astfel încât frica de stomatolog să fie depășită și pacienții să conștientizeze importanța unui control regulat pentru a preveni sau trata problemele dentare deja existente.

Zâmbetul Tău, Cel Mai Prețios Accesoriu!

Echipa MaxiDent

Hai să ne cunoaștem!

Dr. Stan Cătălina Simona,
fondator Maxident

Medic stomatolog specialist în Ortodonție
și Ortopedie Dento-Facială

Poveste & Experiență

Am absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Gr. T. Popa" Iași în 2013 și am devenit medic specialist în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială după 3 ani de pregătire în cadrul acestei specializări în 2016.

Ortodonția este o specialitate complexă în care fiecare caz este unic și abordarea lui mă provoacă să îmi depășesc mereu limitele oferind pacientului un diagnostic și o variantă de tratament personalizată, lucru posibil prin educarea mea continuă, participând anual la cursuri de specialitate cu lectori străini și români.

Satisfacția de a vedea fericirea pe chipul pacienților la finalul tratamentului este incomparabilă, iar vizitele regulate pe parcursul anilor de tratament îmi oferă bucuria de a cunoaște și a crea o legătură cu oameni minunați.

Dr. Stan Ștefan Daniel,
fondator Maxident

Medic specialist în Chirurgie Orală și Maxilo-Facială

Poveste & Experiență

Am absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Gr. T. Popa" Iași în 2013 și Facultatea de Medicină Generală în anul 2018. Pasiunea pentru chirurgie m-a determinat să aleg specializarea pe Chirurgie Orală și Maxilo-Facială și după o pregătire de 5 ani în cadrul Spitalului Clinic Sf. Spiridon am devenit medic specialist Chirurgie OMF în anul 2018.

Pe parcursul anilor am participat la numeroase cursuri și workshop-uri din dorința de a evolua profesional, a fi la curent cu ultimele noutăți și a oferi o gamă variată de servicii chirurgicale pacienților.

Ca medic, îmi doresc să fac tot ce îmi stă în putință să ajut pacienții să își recapete încrederea în sine, să își îmbunătățească calitatea vieții oferindu-le pe baza experienței mele, un diagnostic și un tratament corect realizate ce vor duce la un zâmbet sănătos și estetic la finalul tratamentului.

Dr. Subotnicu Ana Luciana

Medic stomatolog

Poveste & Experiență

Doamna doctor Subotnicu are o vasta experiență în estetica dentară, protetică fixă și mobilă. Prin participarea constantă la cursuri de specialitate, dedicare și empatie, doamna doctor reușește să redea pacienților un zâmbet sănătos și funcțional.

Dr. Popa Sorina

Medic stomatolog specialist
cu practică in endodonție microscopică

Poveste & Experiență

Am absolvit Facultatea de Medicina dentară din cadrul Universității de Medicina si Farmacie "Gr.T.Popa" Iași in 2015 si din anul 2019 am devenit medic specialist parodontolog. Din dorința de a realiza tratamente stomatologice calitative si individualizate am participat de-a lungul anilor la numeroase cursuri de endodonție si restaurare coronară putând astfel sa redau pacienților zâmbetul si încrederea in sine.

Dr. Suman Oana

Medic stomatolog

Poveste & Experiență

Fire empatică si răbdătoare, a cărei pasiune pentru estetică dentară și ortodonție se naște din dorința de a creea zâmbete armonioase, domnișoara doctor reușește să finalizeze cu succes fiecare tratament datorită numeroaselor cursuri în domeniu și a unei abordări personalizate a pacienților de toate vârstele.

Dr. Neamtu Sorina

Medic stomatolog pedodont

Poveste & Experiență

Sunt o fire rabdatoare, calma, pasionata si un pic perfectionista. Ca si medic pedodont imi place sa incerc sa ma imprietenesc cu copiii si sa incerc sa le schimb preconceptiile legate de stomatologi. Consider ca preventia e foarte importanta si una din responsabilitatile mele este sa informez parintii si copii despre dezvoltarea obiceiurilor sanatoase de igiena orala inca de la aparitia primului dinte de lapte.

Maria Balașă

Asistent medical

Bianca Onofrei

Asistent medical

Bogdan Chișcari

Asistent medical

Alexandra Prepeleag

Asistent medical

Denisa Moldoveanu

Asistent medical

Horchidan Mirabela

Asistent medical

Claudia Boghiu

Personal recepție

De ce Maxident?

La Maxident beneficiaţi de tratamente accesibile financiar, fără durere, cu materiale de calitate superioară, la standarde europene, într-un ambient plăcut!

Viziune & Misiune​

Misiunea noastră este să facem o schimbare pozitivă în viața copiilor, tinerilor și adulților prin a oferi îngrijire dentară de cea mai înaltă calitate, într-o atmosferă relaxantă. Prin intermediul unei echipe de angajați profesioniști, plini de compasiune și dedicați, ne propunem să îmbunătățim sănătatea pacienților noștri, aspectul danturii, încrederea în sine și calitatea generală a vieții.